(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ SE SOJOVÉHO MASA
Potřebné ingredience
100 g. sojové maso, 3 - 4 brambory, 1 sáček kysané zelí, 2 - 3 cibule, 2 - 3 lžíce oleje + 2 lžíce sladké mleté papriky + 2 lžíce hladké mouky, 4 stroužky česneku, majoránka - nemusí, sůl.
Postup přípravy
Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji a vmícháme mletou papriku, zasypeme moukou, osmažíme a po zpěnění zalijeme trochou vody. Vše rozmícháme, uvedeme do varu a ještě zalijeme vody, přidáme nevařené sojové maso, brambory a dusíme, až maso i brambory změkne. Nakonec přidáme pokrájené kysané zelí i se šťávou, nastrouhaný česnek, sůl, majoránka a promícháme. Už nevaříme, jen prohřejeme. Podáváme s pečivem nebo s knedlíky apod....
Dobrou chuť !
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé